Op 18 december beleefden we een bijzondere dag: de Achterban jongeren-vergadering met speciale gasten Kristen Sorton en Ugne Kavaliauskaite van Holland Media Park!

Kirsten en Ugne hielpen ons om ons werk op beeld vast te leggen voor onze nieuwe online wervingscampagne, die we samen met andere organisaties lanceren. Met deze campagne willen we meer jongeren inspireren om vrijwilligerswerk te doen. Want: #WeHebbeJeNaudag!

We zijn heel trots op de jongeren van Straat Consulaat die meedoen in onze wervingsfilm, onze kanjers van Straat Consulaat. Het was spannend, maar vooral ook leuk om te doen! Blijf ons volgen; we kunnen niet wachten om het resultaat met je te delen.

Doe mee! Ken jij een jongere die de titel ‘Haagse Impactmaker van het Jaar’ verdient? Nomineer hen dan snel via een reactie op het Instagram bericht op ons account.

 

vrijwilligerswerk jongeren campagne
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Blogger

Nieuws van het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Lopende projecten bij het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Een koffiebar gerund door voormalig dakloze mensen waar inwoners en ondernemers uit Den Haag en dakloze mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Armoede in Nederland. Geldgebrek leidt vaak tot uitstel van betalingen en van uitstel komt afstel en dan is de afgrond snel in zicht. Klik hier voor een overzicht!

Geeft alle gepubliceerde berichten weer op onze website. Klik hier voor het overzicht!