Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

List of Evenementen

daklozenloket den haag openingstijden

Daklozenloket Den Haag openingstijden

9 december @ 09:30 - 13:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 09:30 on maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, repeating indefinitely

De openingstijden en locatie van het daklozenloket in Den Haag kunt u onderstaand terugvinden. Onder 'locatie' hieronder kunt u op de oranje link met +Google Maps klikken voor een route en openbaar vervoer mogelijkheden.  

Ron Fabiola Onafhankelijke cliëntondersteuning Straat Consulaat te Den Haag

Inloopspreekuur ‘Onafhankelijke cliëntondersteuning’ Straat Consulaat

9 december @ 13:30 - 15:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 13:30 on maandag, dinsdag en donderdag, repeating until 1 februari 2020

Ron en Fabiola: Onafhankelijke cliëntondersteuning Straat Consulaat. Het inloopspreekuur 'Onafhankelijke cliëntondersteuning' voor mensen die op zoek zijn naar informatie en begeleiding op het gebied van dakloosheid is nu drie keer per week bij het Straat Consulaat. Waarom een spreekuur? De reden voor dit spreekuur is dat de vraag voor onafhankelijke cliëntondersteuning sterk is toegenomen en wij willen dit graag in goede banen gaan leiden. Op deze dagen zijn er mensen aanwezig op het inloopspreekuur onafhankelijke cliëntondersteuning  die ter zake kundig zijn…

Maaltijdvoorzieningen Den Haag daklozen

Maaltijd voor daklozen in het stadsklooster Den Haag

13 december @ 16:30 - 20:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 16:30 on vrijdag, repeating indefinitely

In het stadsklooster Den Haag eten iedere vrijdag dakloze mensen een lekkere maaltijd. Als tiener kun je een handje helpen met het uitdelen van de maaltijd. Dat wordt altijd zeer gewaardeerd en bovendien een leuke manier om eens in gesprek te raken met mensen die dakloos zijn geworden.

Haagse daklozen gaan straat op voor slaapplek: ‘Wachtlijst is een schande’

Demonstratie: Laat de dakloze niet in de kou liggen!

19 december @ 10:00 - 13:00

Op 19 december 2019 demonstreert Straat Consulaat, samen met vrijwilligers, daklozen en iedereen die de daklozen een warm hart toedraagt.We doen dit op de Hofplaats in Den Haag, onder het gebouw van de Tweede Kamer. Omdat er veel te weinig betaalbare woningen zijn, om daklozen goed te kunnen helpen. En omdat er bovendien onvoldoende vangnet is geregeld voor mensen die geen betaalbare woning kunnen vinden.De actie vindt plaats van 10 tot 13 uur, omdat de Tweede Kamer dan vergadert over dakloosheid in…

vergadertafel straat consulaat

Teamoverleg vrijwilligers Straat Consulaat

8 januari 2020 @ 13:00 - 15:30

Vier wekelijks teamoverleg voor de vrijwilligers van het Straat Consulaat. Je bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Ieders inbreng is van harte welkom. We vergaderen op de Parkstraat, in één van de aanwezige vergaderruimtes en starten om 13:00 uur, meestal tot 15:30 uur met daarin een pauze. Vanaf 12:30 uur ben je welkom om samen een broodje te eten.

+ Exporteer Evenementen