Straat Bakkie

Ons Straat Bakkie is de koffiebar verbonden aan Straat Consulaat. De barista’s en gastheren/-vrouwen bij Straat Bakkie zijn vrijwilligers met ervaringskennis en voelen een sterke band met onze bezoekers. Zij begrijpen de uitdagingen waar onze bezoekers mee geconfronteerd worden en bieden hen een gastvrij, veilige plek en een luisterend oor.

 Een plek van verbinding

In onze koffiebar Straat Bakkie bieden we een warme en gezellige plek voor onze bezoekers. Het draait om gastvrijheid en openheid voor iedereen – met name voor de mensen die geen vaste woonplek hebben.

We serveren diverse soorten koffie en thee. En elke kop is een donatie van €3,50 die direct naar Straat Consulaat gaat, zodat we ons belangrijke werk kunnen blijven doen.

Wil je direct online een bakkie doneren? Klik hieronder!

De traditie van Caffè Sospesso

Een van de bijzondere dingen die wij doen in ons Straat Bakkie is het aanbieden van een Caffè Sospesso; een uitgestelde koffie, een prachtige Italiaanse traditie uit Napels. Mensen die zich dit kunnen veroorloven, kopen een koffie voor iemand anders die het niet kan betalen. Zo bieden we bezoekers een warm drankje zonder zorgen, wat bijdraagt aan sterkere gemeenschapsbanden.

Een plek van verbinding

Straat Bakkie is meer dan een koffiebar; het is een plek van solidariteit en ondersteuning. Samen werken we aan het creëren van een warme omgeving waar iedereen welkom is. We nodigen je van harte uit om onderdeel te worden van onze bijzondere gemeenschap.
Samen maken we van Straat Bakkie een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Bezoek ons! We zijn geopend maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Onze Straat bakkie poster

Wil jij net als het Martial Arts Center ook een verschil maken? Overweeg dan om een gratis kopje koffie te laten doneren in jouw eigen koffiezaak, bij de koffie-automaat op kantoor of in je sportschool! Download hier onze Straat Bakkie poster. 

Bekijk ook

Ik
ben
dakloos

Zoek je hulp bij het vinden van een opvangplek? Of heb je vragen over zorg, welzijn, wonen, dagbesteding of financiën?

Ik
wil 
helpen

Wil je geld doneren, vrijwilliger worden of als (zakelijke) partner een samenwerking, actie of project met ons opzetten?

Meer
over
ons werk

We behartigen de individuele en collectieve belangen van dakloze mensen in Den Haag en doen dit nadrukkelijk samen mét en op basis van de expertise van (voormalig) dakloze mensen.