Contact met
Straat Consulaat

Straat Consulaat
Torenstraat 35A
2513 BN Den Haag
Let op! Wij zijn geen daklozenloket. Klik daarvoor hier.

Algemeen nummer : 070 – 780 87 80
Algemeen email adres: info@straatconsulaat.nl

Zoek je contact met één van onze teamleden?

Ben je dakloos en weet je niet waar je moet beginnen?

Bij Straat Consulaat kunnen we je informatie en advies geven over waar je hulp kan vinden in Den Haag. Ook ondersteunen we bij sommige gesprekken.

Straat Bakkie

Gratis voor dakloze mensen        ma t/m vr 10:00 – 16:00  Doneer een koffie

Onze barista’s en gastheren/-vrouwen zijn vrijwilligers met ervaringskennis en voelen een sterke band met onze bezoekers. Zij begrijpen de uitdagingen waarmee onze bezoekers geconfronteerd worden en willen hen een veilige en gastvrije plek bieden waar ze zich gehoord en begrepen voelen.

Bekijk ook

Meer
over
ons werk

We behartigen de individuele en collectieve belangen van dakloze mensen in Den Haag en doen dit nadrukkelijk samen mét en op basis van de expertise van de (voormalig) dakloze mensen.

Ik
wil
helpen

Sluit je aan bij het Straat Consulaat in onze missie om dakloosheid volledig uit te bannen en te zorgen dat het tegen 2030 niet langer voorkomt. Jouw steun is belangrijk. Ontdek hier hoe jij kunt bijdragen.

Ik wil
ander
beleid

Ga met onze ervaringsdeskundigen en belangenbehartigers in gesprek over de problematiek en oplossingen omtrent dakloosheid. Ontdek wat jij kunt doen om dakloosheid te voorkomen en uit te bannen.