Straat Consulaat inloopspreekuur

Bij Straat Consulaat begrijpen we de uitdagingen waarmee je geconfronteerd kunt worden als je dakloos bent of dreigt te raken. Daarom staan wij klaar om je te informeren, adviseren en ondersteunen op een manier die echt het verschil maakt.

Onze unieke aanpak? Gratis en onafhankelijke cliëntondersteuning door mensen die weten waarover ze praten, omdat ze zelf ervaring hebben met dakloosheid.

Waarom naar ons inloopspreekuur komen?

Tijdens ons inloopspreekuur ben je altijd welkom zonder vooraf een afspraak te maken. Of je nu behoefte hebt aan een luisterend oor of op zoek bent naar advies, onze deur staat altijd voor je open.

Het bijzondere aan onze aanpak is de ondersteuning door ervaringsdeskundige vrijwilligers. Zij kennen de uitdagingen van dakloosheid uit eigen ervaring en bieden niet alleen een luisterend oor, maar ook waardevol advies en praktische ondersteuning om de juiste hulp voor jou te vinden. Onze dienstverlening is bovendien gratis en volledig onafhankelijk, wat betekent dat we er volledig voor jou zijn, zonder enige voorwaarden.

Onze spreekuren

Tijdens deze spreekuren zitten medewerkers en vrijwilligers klaar voor cliëntondersteuning. Het kan zijn dat jouw vraag meer tijd vraagt. De medewerker of vrijwilliger dal dan met jou een nieuwe afspraak plannen buiten de spreekuren om.

De spreekuren vinden plaats op de volgende tijden

  • Maandag 13.30 – 15.00 uur
  • Dinsdag 13.30 – 15.00 uur
  • Donderdag 13.30 – 15.00 uur

Kom je buiten de spreekuren naar Straat Consulaat dan kan het zijn dat je moet wachten tot een medewerker beschikbaar is of je wordt verwezen naar het volgende spreekuur. 

Hoe wij het verschil maken

We gaan verder dan alleen het bieden van advies. Als we samen niet direct een oplossing kunnen vinden, dan kennen wij de weg om jou verder te helpen. Ons netwerk en onze kennis van de lokale hulpverlening zetten wij in om jou te ondersteunen bij elke stap.

Bezoek ons inloopspreekuur

Voel je welkom bij ons inloopspreekuur in de koffiebar Straat Bakkie. Het is een plek waar je zonder afspraak terechtkunt voor ondersteuning, advies of gewoon een goed gesprek. Onze deskundige en ervaren vrijwilligers wachten op je met open armen en een warme kop koffie.

Ben je op zoek naar cliëntondersteuning?

Bezoek de pagina die voor jou van toepassing is:

Bekijk ook

Ik
ben
dakloos

Zoek je hulp bij het vinden van een opvangplek? Of heb je vragen over zorg, welzijn, wonen, dagbesteding of financiën?

Ik
wil 
helpen

Wil je geld doneren, vrijwilliger worden of als (zakelijke) partner een samenwerking, actie of project met ons opzetten?

Meer
over
ons werk

We behartigen de individuele en collectieve belangen van dakloze mensen in Den Haag en doen dit nadrukkelijk samen mét en op basis van de expertise van (voormalig) dakloze mensen.