Doe mee als bedrijf

Overweeg je om ons te steunen met je bedrijf of organisatie? Wil je graag iets terug doen voor de samenleving? Impact maken met je steun? Wij kunnen de hulp van bedrijven heel goed gebruiken!

We bieden verschillende mogelijkheden om jou en je collega’s een steentje bij te laten dragen. Vervolgens houden we je op de hoogte van wat wij precies met de steun voor elkaar hebben gekregen. Ontdek de mogelijkheden.

Belastingvoordeel bij bedrijfsdonaties

Wist je dat het mogelijk is om donaties aan een goed doel af te trekken van de winst? Straat Consulaat heeft een ANBI-status. Op het moment dat jouw bedrijf een schenking doet aan een ANBI-organisatie vanuit de winst, is het mogelijk om minder winstbelasting af te dragen. Let op! Er zijn wel bepaalde voorwaarden waaraan moet worden voldaan. Lees er meer over op de website van de Belastingdienst.

Bekijk ook

Ik
ben
dakloos

Zoek je hulp bij het vinden van een opvangplek? Of heb je vragen over zorg, welzijn, wonen, dagbesteding of financiën?

Ik
wil 
helpen

Wil je geld doneren, vrijwilliger worden of als (zakelijke) partner een samenwerking, actie of project met ons opzetten?

Meer
over
ons werk

We behartigen de individuele en collectieve belangen van dakloze mensen in Den Haag en doen dit nadrukkelijk samen mét en op basis van de expertise van (voormalig) dakloze mensen.