Vanaf maandag 22 juni kunnen bezoekers weer inlopen op de normale inloopspreekuren. Deze zijn op maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 13.30 – 15.00 uur. Onze (vrijwillig) Clientondersteuners zitten dan voor u klaar voor praktische ondersteuning. Ons bezoekadres is Torenstraat 35A, 2513 BN Den Haag.

Wat doet een cliëntondersteuner nu precies?
Als je dakloos raakt moet je veel regelen. Geld, slaapplaats, eten. Misschien heb je zorg nodig of hulp bij de administratie. De cliëntondersteuner kan hierbij informatie en advies geven, helpt je om je vragen helder te krijgen en zoekt samen met jou naar oplossingen voor jouw problemen. Hij of zij ondersteunt bij het overleg met zorgaanbieders of bijvoorbeeld bij het aanvragen van WMO-zorg bij de gemeente.

Cliëntondersteuning is gratis, onafhankelijk en beschikbaar voor iedereen in Den Haag die vragen heeft over zorg, welzijn, wonen, dagbesteding en financiën. Bij cliëntondersteuning staat jouw belang centraal. Het Straat Consulaat biedt deze ondersteuning aan dak- en thuislozen of dreigen dakloos te raken en aan mensen met een verslaving.

Wilt u liever een afspraak maken op een ander tijdstip dan is dat ook mogelijk. Neemt u daarvoor contact op met ons kantoor: 070-31 816 82

Meer info via de onderstaande link:

Onafhankelijke cliëntondersteuning voor dak- en thuislozen en verslaafden in Den Haag