Ken je dat? Je staat op straat en je raakt continu je belangrijke papieren kwijt? Ze worden natgeregend en of gestolen? En dan moet je een uitkering aanvragen of je belastingen invullen? Om dan de juiste papieren te moeten opzoeken en of opnieuw aan te vragen kost enorm veel tijd. De Achterban heeft bedacht dat alle papieren digitaal opgeslagen kunnen worden en De Haagse Zaak is bereid gevonden om dit voor de mensen uit te voeren.

Daarom kun je nu terecht bij de Haagse Zaak om al je belangrijke papieren in te scannen. Zo heb je al je belangrijke papieren online en altijd binnen bereik. Niet langer meer gezoek of stress om de juiste papieren in te kunnen leveren. Heerlijk!

Hoe werkt het?

Op maandag en donderdag van half twee tot half drie kun je op de Haagse Zaak je belangrijke papieren in laten scannen. Deze worden opgeslagen in google docs in je eigen persoonlijke account. Zo kun je altijd met gebruik van een computer en internet, bij je belangrijke papieren.

Waar vind ik deze informatie?

De flyers met informatie zijn verspreid binnen de maatschappelijke opvang (denk hierbij aan: Reakt, Leger des Heils Wagenstraat, Haagse Zaak, de gebruikersruimte aan het Zieken en Kesslerstichting) en het CCP. Ook is de flyer te vinden op onze website.

Digitale opslag van belangrijke documenten