Op internationale Vrouwendag hebben ruim 65 dakloze vrouwen zich de hele dag laten verwennen door tientallen vrijwilligers. De dag begon met koffie en taart, waarna de dag feestelijk geopend werd. De dames konden naar de kapper, manicuren, pedicuren, voetmassage, visagie, reiki, massage of de creativiteit kwijt in de creahoek.

Tussen de middag konden de dames en de vrijwilligers genieten van een heerlijke lunch van het vertrouwde restaurant Da Braccini. De gemene deler op 8 maart was vrouw zijn, vrouwen gingen met elkaar in gesprek en dat is belangrijk!

Aan het einde van de dag heeft Straat Consulaat onderneemster Barbera Sterk van kapsalon Haagsche Kopjes heel hartelijk bedankt voor haar bijdrage afgelopen 8 jaar aan de Vrouwenverwendag. Dankzij haar hebben heel veel ondernemers zich aangesloten bij dit initiatief en daar zijn wij heel blij mee!.

Het Straat Consulaat en de Haagsche Kopjes hebben dit jaar de coördinatie overgedragen aan de Kessler Stichting, die dit in zijn geheel heeft overgenomen. Wij bedanken alle krachtige vrouwen die deze dag mogelijk hebben en wensen de Kessler stichting heel veel plezier komende jaren.