Maandenlang hebben verkopers het zonder Straatnieuws moeten stellen, sinds we in maart moesten stoppen met de gedrukte versie. Even leek het erop dat Straatnieuws de enige straatkrant ter wereld zou worden die in de corona-crisis het loodje legde…

Maar zojuist heeft u weer een Straatnieuws gekocht, wat wil zeggen dat Straatnieuws geen stille dood is gestorven! Sterker nog! Straatnieuws is de allereerste straatkrant ter wereld die helemaal digitaal gaat, terwijl u hem toch op straat bij uw vertrouwde verkoper kunt blijven kopen. U kunt gewoon met uw telefoon betalen, of u kunt hem later thuis aanschaffen vanachter uw computer, helemaal coronaproof. Wij zijn er heel trots op dat we dit in relatief korte tijd voor elkaar hebben gekregen!

Nu is Straatnieuws dus terug! Net voor de kerst. Dat laatste is geweldig omdat de kerst voor de verkopers zo’n belangrijke tijd is. De contacten met de klanten zijn dan op hun warmst, wat de nodige moed geeft in deze donkere en moeilijke winter. Daarnaast kunnen ze weer wat extra inkomsten genereren, die ze vaak hard nodig hebben.

Lees de complete introductie over hoe het allemaal werkt met de de digitale straatkrant op hun website:

De vernieuwde Utrechtse Straatkrant is nu in een digitale vorm verkrijgbaar!