Het Jongeren Informatie punt Verhuisd! Dit betekent tevens dat het Jongerenspreekuur van OCO nu op een nieuwe locatie plaatsvindt. Vanaf dinsdag 17 oktober ontvangt het JIP jongeren op de nieuwe locatie.

Adres:

Paviljoensgracht 33
2512 BL Den Haag

Heb je een vraag over wonen of dakloosheid dan kan je een afspraak maken via www.jiphaaglanden.nl Als je op de afspraak komt kan je melden bij de balie en voer je het gesprek in een aparte spreekkamer. Tijdens een gesprek krijg je informatie en advies over wat je kan doen als je dakloos wordt. Als je behoefte hebt aan meer ondersteuning dan kan een medewerker of vrijwilliger ook mee naar gesprekken met de hulpverlening.

In de eerste weken zullen collega’s op de Amsterdamse Veerkade (oude adres) werken om ‘verdwaalde’ jongeren warm over te dragen naar de nieuwe locatie.

Nieuws van het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Lopende projecten bij het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Een koffiebar gerund door voormalig dakloze mensen waar inwoners en ondernemers uit Den Haag en dakloze mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Armoede in Nederland. Geldgebrek leidt vaak tot uitstel van betalingen en van uitstel komt afstel en dan is de afgrond snel in zicht. Klik hier voor een overzicht!

Geeft alle gepubliceerde berichten weer op onze website. Klik hier voor het overzicht!