Beeld: Eveline van Egdom.

Gemeenteraadsleden Caroline Verduin en Marije Mostert van D66 maken zich steeds meer zorgen om incidenten met dakloze EU-migranten in Den Haag. De raadsleden hebben schriftelijke vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders.

Afgelopen weekend waren er twee incidenten met dakloze EU-migranten. Zaterdagmiddag heeft de politie schoten gelost op een verwarde man, die dreigde zichzelf te verwonden Deze man is een dakloze EU-migrant die bekend is bij de verschillende hulporganisaties, maar geen directe (psychische) hulp ontvangt. Op dit moment verblijft de man in het ziekenhuis.

Op dezelfde zaterdag werd een dakloze EU-migrant dood gevonden in een tent in de buurt van het Vredespaleis. De vrouw was eerder dat weekend geschorst van haar verblijf in een opvanghuis in Den Haag.

Lees het volledige artikel op de website van Dagblad070: 

Toenemende zorgen om incidenten met dakloze EU-migranten

Nieuws van het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Lopende projecten bij het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Een koffiebar gerund door voormalig dakloze mensen waar inwoners en ondernemers uit Den Haag en dakloze mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Armoede in Nederland. Geldgebrek leidt vaak tot uitstel van betalingen en van uitstel komt afstel en dan is de afgrond snel in zicht. Klik hier voor een overzicht!

Geeft alle gepubliceerde berichten weer op onze website. Klik hier voor het overzicht!