Maar liefst 5 jongeren kregen gisteren een certificaat uitgereikt. Tien weken lang hebben ze hard gewerkt om schoolritme op te bouwen en uit te zoeken wat een passende vervolgopleiding zou zijn. Dromen krijgen steeds meer vorm en de meeste inschrijvingen zijn inmiddels rond. Tijd dus voor een feestje!

Na de zomervakantie scheiden de wegen en starten twee deelnemers met de opleiding ‘Maatschappelijke zorg’. Iemand anders start met ‘Autotechniek’ en weer iemand anders wil zo snel mogelijk aan de Hogeschool voor Kunsten beginnen. Voor de enige vrouw van deze groep gaan we opzoek naar een mooi horecaproject in Den Haag. Straat Consulaat is ontzettend trots op deze deelnemers en wenst ze alle succes van de wereld!

terug naar school groepsfoto
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Blogger

Nieuws van het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Lopende projecten bij het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Een koffiebar gerund door voormalig dakloze mensen waar inwoners en ondernemers uit Den Haag en dakloze mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Armoede in Nederland. Geldgebrek leidt vaak tot uitstel van betalingen en van uitstel komt afstel en dan is de afgrond snel in zicht. Klik hier voor een overzicht!

Geeft alle gepubliceerde berichten weer op onze website. Klik hier voor het overzicht!