vrijwilligerscoördinator: Mieke Hes bij het Straat Consulaat

Yes, een nieuwe baan! Heel leuk om bij het Straat Consulaat te mogen werken, ik heb al jaren goede verhalen gehoord over het Straat Consulaat en nu mag ik er onderdeel van zijn. Ik ben Mieke en ik ben in mei 2022 gestart als coördinator vrijwilligers. Dat is een nieuwe functie binnen het Straat Consulaat die ik mag gaan vormgeven.

Het Straat Consulaat werkt samen met vrijwilligers vanuit de groep dak- en thuislozen om hun belangen te behartigen, de straat op te gaan, praktische ondersteuning te bieden, evenementen te organiseren, voorlichting te geven, projecten uit te voeren etc. Deze vrijwilligers zal ik gaan werven en begeleiden. Ook zal ik trainingen organiseren, zodat vrijwilligers zich kunnen ontwikkelen in hun vakgebied.

Mijn gezicht kan je bekend voorkomen, ik heb namelijk jarenlang in de maatschappelijke opvang gewerkt. Ik zie ernaar uit om (opnieuw) kennis te maken.

Interesse?

Als je interesse hebt in het doen van vrijwilligerswerk bij het Straat Consulaat, neem dan contact met me op: mieke@straatconsulaat.nl of 0638918050