De inzet van vrijwilligers is essentieel voor de stad. hun ‘Hun inzet is onmeetbaar en van onschatbare waarde.’ Dat wethouder Mariëlle Vavier (GroenLinks, zorg) afgelopen weekeinde tijdens de uitreiking van de Haagse Vrijwilligersprijzen 2023.

Volgens de wethouder ‘bloeit’ Den Haag dankzij de onmisbare inzet van vrijwilligers. De stad is dan ook trots op hun toewijding en betrokkenheid, zei Vavier. ‘Want in onze stad zijn zij de onzichtbare helden die de gemeenschap verbinden. Samen bouwen we aan een sterker en hechter Den Haag. Wij hebben ze keihard nodig, en hun is onmeetbaar en van onschatbare waarde.’

Dit jaar kwamen er 62 unieke aanmeldingen binnen voor de persoonlijke prijzen. De jury koos vijftien kanshebbers, drie per categorie. Dertien wilden ook echt in aanmerking komen voor deze prijs. Tijdens de uitreiking is per categorie één winnaar gekozen.

Lees via de onderstaande link wie de prijswinnaars zijn. Het Straat Consulaat was één van hen!

'Onzichtbare helden' in het zonnetje gezet: De stad bloeit dankzij hen

Nieuws van het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Lopende projecten bij het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Een koffiebar gerund door voormalig dakloze mensen waar inwoners en ondernemers uit Den Haag en dakloze mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Armoede in Nederland. Geldgebrek leidt vaak tot uitstel van betalingen en van uitstel komt afstel en dan is de afgrond snel in zicht. Klik hier voor een overzicht!

Geeft alle gepubliceerde berichten weer op onze website. Klik hier voor het overzicht!