In de uitzending van RTV Discus kan men kennis maken met mensen die actief betrokken zijn bij het project Achterban Werkt! Collega Jeisson Gomes werkte mee aan dit tafelgesprek dat wordt gepresenteerd door Joop Schouten. Tevens ervaringscoach Jan Corsius en projectleider Mieke van Dommelen. Zij zijn van Achterban Werkt! ons project in de wijken.

Achterban Werkt!: uitgaan van de mensen zelf, hun wensen en dromen, en daarbij mensen in de wijken meenemen: verbindingen worden gelegd, vriendschappen ontstaan, mooie projecten worden uitgevoerd, maar vooral: mensen doen er weer toe….allemaal. Dat is Achterban Werkt! Vanaf september 2017 hopen wij dat een zelfstandige coöperatie het gedachtengoed en de praktijk verder zal brengen.

Het was een mooie uitzending met nog diverse andere interessante onderwerpen over zaken die mensen in Den Haag bezighouden. Afgewisseld met muziek en columns wat het een leuke uitzending maakt om te bekijken. Zeker als u méér wil weten wat er in onze mooie stad achter de duinen leeft onder de mensen.

Link: http://www.rtvdiscus.nl/video/herhaling.htm
Kies dan voor de uitzending van za 04 mrt 2017 11.00 – 13.00 uur Zaterdag Live! Het gedeelte met de Achterban Werkt! start na 64 minuten. Dit als u er snel even naar toe wil 🙂