Lesley Arp
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Blogger

Op de dag van de feestelijke opening van ons nieuwe pand in de Torenstraat waren veel politici verhinderd vanwege een raadsvergadering. Maar langzamerhand druppelen er meer en meer politici binnen om even te kijken hoe het er bij ons uitziet.

De wethouders Balster en Vavier zijn al eerder langs gekomen bij het Straat Consulaat en deze week was Lesley Arp, gemeenteraadslid van de SP, op bezoek.

Ze heeft een rondleiding gekregen van onze belangenbehartiger Joy Falkena en even in de koffiebar gezeten voor een lekker Haags Straatbakkie van onze barista’s.

Ze was onder de indruk van het pand en heeft ook een paar uitgestelde koffie’s betaald. Naast je eigen bakkie koop je een koffie voor iemand die het niet kan betalen.

Nieuws van het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Lopende projecten bij het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Een koffiebar gerund door voormalig dakloze mensen waar inwoners en ondernemers uit Den Haag en dakloze mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Armoede in Nederland. Geldgebrek leidt vaak tot uitstel van betalingen en van uitstel komt afstel en dan is de afgrond snel in zicht. Klik hier voor een overzicht!

Geeft alle gepubliceerde berichten weer op onze website. Klik hier voor het overzicht!