web analytics

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

de Haagse Soepbus: locatie en tijden

14 juni @ 19:00 - 19:30

Gratis
soepbus den haag

Over de Haagse Soepbus
Welkom op de website van Stichting de Haagse Soepbus!

Voor wie?

Wij zijn er voor alle Haagse stadsgenoten die, om welke reden dan ook, geen toegang hebben tot reguliere voedselverstrekking. Dagelijks schenken onze vrijwilligers aandacht, koffie en soep aan mensen die “het hoofd met moeite boven water kunnen houden”.

Met wie?

Er wordt samengewerkt met hulpverleners, betrokken burgers en ondernemers met een sociaal hart. Met elkaar proberen wij de leefomstandigheden van mensen, die veelal dakloos zijn en op straat leven, te verbeteren. De Soepbus is al 35 jaar een begrip in Den Haag. De Kessler Stichting heeft al die jaren samen met sponsoren en de Gemeente Den Haag geïnvesteerd in deze broodnodige voorziening. Sinds begin van dit jaar is de soepbus overgedragen aan Stichting “de Haagse Soepbus”. Wij vinden dat de zorg voor mensen die op straat leven een verantwoordelijkheid is voor de hele stad. Wilt u meer weten of zelf een bijdrage leveren? Laat het ons weten.

Vrijwilligers gezocht bij de Soepbus

Wat wij doen? De Stichting De Haagse Soepbus voorziet elke avond mensen die het nodig hebben of er anderszins behoefte aan hebben, van koffie, brood, soep, fruit, begrip en een luisterend oor.

Interesse om hier uw tijd in te steken en het team te versterken?
Lees dan hier meer over wat het inhoudt.

Beeld: Kim van de Wetering

 

 

Organisator

De Haagse Soepbus
Telefoon
06-48865256
E-mail
info@dehaagsesoepbus.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Den Haag CS
Kon. Julianaplein 10
Den Haag, 2595 AA Nederland
+ Google Maps

Over de agenda

In onze agenda nemen wij terugkerende- en éénmalige evenementen op. Indien uw organisatie events heeft die aansluiten bij onze doelgroep, te weten: daklozen, thuislozen, verslaafden en armoede gerelateerd dan kunt u dit aanbieden bij Jeroen van Es van het Straat Consulaat. (jeroen @ straatconsulaat.nl)

Share This