Elk jaar zet de gemeente Den Haag vrijwilligers en hun organisatie in het zonnetje. Dit doen ze door vrijwilligersprijzen uit te reiken.

Wie kun je nomineren?
– Een persoon in categorieën zoals sport, zorg en welzijn, buurt en omgeving, cultuur en ontwikkeling en jeugd.
– Een team.
– Een organisatie.

Een deskundige jury kiest de uiteindelijke winnaars.

Wist je dat? Straat Consulaat een vrijwilligersorganisatie is met zo’n 60 actieve vrijwilligers? We zouden het ontzettend leuk vinden als onze vrijwilligers deze eer krijgen dit jaar!

Steun ons door ons te nomineren! Vul hier het aanmeldformulier in.

Als wij een stemadvies mogen geven ↓

Team: team Straat Bakkie – sinds juli 2023 is aan de Torenstraat een koffiebar geopend genaamd Straat Bakkie. Een warme, fijne plek voor buurtbewoners, toeristen, toevallige voorbijgangers, ambtenaren, studenten en uiteraard dakloze mensen. Team Straat Bakkie zet zich in om heerlijke koffie en thee te serveren en iedereen een welkom gevoel te geven. Zij hebben in de korte tijd dat we open zijn een sfeervolle plek weten te creëren.

Organisatie: spreekt voor zich! Dat is Straat Consulaat – belangenorganisatie voor dak- en thuisloze mensen in Den Haag.

Persoon:  categorie zorg en welzijn.

Kom eens een bakkie doen bij Straat Bakkie, maak kennis met een paar van onze vrijwilligers, kies je favoriet en stem op hem of haar! Zou leuk zijn.

 

Nieuws van het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Lopende projecten bij het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Een koffiebar gerund door voormalig dakloze mensen waar inwoners en ondernemers uit Den Haag en dakloze mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Armoede in Nederland. Geldgebrek leidt vaak tot uitstel van betalingen en van uitstel komt afstel en dan is de afgrond snel in zicht. Klik hier voor een overzicht!

Geeft alle gepubliceerde berichten weer op onze website. Klik hier voor het overzicht!