Jullie zullen ongetwijfeld weten wie en/of wat het RRT is en wat ze precies doen. Maar toch voor die enkeling die dat niet weet hierbij een korte introductie: Het RRT is een internationale organisatie die op een, volgens henzelf, bescheiden wijze mensen in nood ondersteuning biedt.

Hoe die ondersteuning eruit kan zien hebben we bij het Straat Consulaat al een paar keer mogen ervaren. Bij de demonstratie vorig jaar op de Plaats in Den Haag -bij het nieuwe gebouw van de Tweede Kamer-  ondersteunden ze met warme drankjes en hele voedzame lunchpakketten.

Tevens waren zij bij de zeer succesvolle Daklozendag van het afgelopen jaar. Ook daar voorzag het RRT ons van drankjes en, samen met andere organisaties, een heerlijk lopend buffet.

Tijdens de hittegolf in 2020 schonken ze ons een kleine 1000 flesjes water.

Foodboxen en hygiënesets (m/v)

Afgelopen week zijn onze vrienden van het RRT weer op bezoek geweest. Als zij komen gaat bij ons de vlag uit. Onlangs hebben we vanuit het StraatConsulaat onze laatste foodboxen en hygiënesets uitgedeeld. We waren er dus helemaal doorheen…. En dan is één telefoontje vaak voldoende om het RRT in beweging te krijgen. We zijn weer voorzien van een aantal mooie foodboxen en hele nuttige hygiënesets voor mannen en vrouwen. Onze bezoekers zijn hier heel erg blij mee. Namens hen vooral willen wij al die mooie mensen bij het RRT enorm bedanken voor deze mooie en o zo broodnodige donatie.

RRT (RapidReliefTeam) doneert foodboxen en hygiënesets aan het Straat Consulaat
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Blogger