Den Haag FM interview Straat Consulaat
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Blogger
Joy en Elly van het Straat Consulaat werkten vanmorgen tussen 10 en 11 uur mee aan de uitzending van Den Haag FM, Nieuwslicht. Hier mochten zij vertellen over de vrouwenverwendag op 8 maart 2017 voor dakloze vrouwen, die voor het tiende jaar op rij wordt georganiseerd.

Naast aandacht voor de vrouwenverwendag is er in de uitzending tevens aandacht voor de vele oorzaken en problemen die bij dakloosheid in Den Haag en daarbuiten voorkomen. Het interview is Interessant om te luisteren voor mensen die meer inzicht willen verkrijgen in de wereld van de daklozen. Joy en Elly staan als professioneel hulpverlener midden in de verhalen van onmacht en radeloosheid. In het interview komt duidelijk naar buiten hoe moeilijk het is voor mensen die in deze vervelende situatie zijn beland om hier weer uit te krabbelen. Maar moeilijk is niet onmogelijk! Want uiteraard zijn er wegen die bewandeld kunnen worden! Dus luister naar het interview als u meer wil weten over de ervaringen van het Straat Consulaat.

Het interview begint na ca. 15 minuten en u kunt dit aanklikken op de timeline van de geluidsopname: Link: http://denhaagfm.nl/radio/uitzending-gemist/