Op 7 juli 2022 hebben negen deelnemers van de Terug Naar School Training hun certificaat behaald. Tien weken lang hebben zij lessen als Nederlands, rekenen en beroepsoriëntatie op het ROC Mondriaan gevolgd. Na tien intensieve weken vol met groepsopdrachten, huiswerk, nieuwe klasgenoten en hard werken, mochten ze hun certificaat op een feestelijke manier in ontvangst nemen.

Deze training is er voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar, die graag een studie willen gaan volgen. Door middel van de training kom je weer in een ritme, kan je wennen aan dingen als huiswerk maken, op tijd komen en in een klaslokaal zitten. De training heeft als doel om jongeren weer perspectief te geven en te motiveren om volgende stappen richting een nieuwe toekomst te maken. Hierin worden ze begeleid door twee docenten van het ROC, een decaan en de projectleider van de training.

Dinsdag 4 oktober 2022 start er weer een nieuwe training en er is nog plek. Heb je interesse, wil je je aanmelden of heb je meer informatie nodig: neem dan contact op met Pleun (projectleider educatieproject) via pleun@straatconsulaat.nl of 06-42229124.

Het Educatieproject wordt gesteund door Kansfonds
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Blogger

Het Educatieproject wordt gesteund door Kansfonds