De situatie op straat in Den Haag wordt in toenemende mate onhoudbaar. Steeds meer EU migranten verliezen hun baan en huis en worden niet opgevangen alhoewel veel van hen daar wel recht op hebben. Het verplaatsen van de bankjes op CS wordt als oplossing genoemd maar dat is het natuurlijk niet.

Want de mensen moeten toch ergens leven. Gemeente Den Haag is een pilotgemeente samen met andere G4 gemeenten om het probleem van dakloze EU migranten echt aan te pakken. Ze krijgen daarvoor 1 miljoen per jaar van het rijk. Samen met andere organisatie denken we graag mee hoe we deze onmenselijke situatie waar  EU migranten zich in bevinden daadwerkelijk oplossen.

Met de titel ”Onbeheersbare situatie’ op Den Haag CS, NS haalt bankjes weg’ begint Omroep West het artikel dat in navolging van Rotterdam bankjes weg worden gehaald om overlast te verminderen:

Onbeheersbare situatie' op Den Haag CS, NS haalt bankjes weg

Nieuws van het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Lopende projecten bij het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Een koffiebar gerund door voormalig dakloze mensen waar inwoners en ondernemers uit Den Haag en dakloze mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Armoede in Nederland. Geldgebrek leidt vaak tot uitstel van betalingen en van uitstel komt afstel en dan is de afgrond snel in zicht. Klik hier voor een overzicht!

Geeft alle gepubliceerde berichten weer op onze website. Klik hier voor het overzicht!