Medewerkers van het Jongeren Informatie Punt (JIP) brachten maandag 22 mei een bezoekje aan het Straat Consulaat waarbij ze leuke lenteplantjes hadden meegenomen. De plantjes brengen meteen gezellige sfeer in het nieuwe pand van het Straat Consulaat. De rest van de week gaan de JIP-medewerkers verder on tour en het Straat Consulaat sluit daar ook bij aan.

Van maandag 22 mei t/m vrijdag 26 mei 2023 vindt de JIP LenteTour plaats.

De JIP-medewerkers toeren in een volkswagenbusje langs de gemeente Delft, Den Haag en Zoetermeer. De eerste dagen bezoeken ze het netwerk en de laatste dagen van de week staan ze op diverse locaties in de gemeente Delft, Den haag en Zoetermeer. Ook het Straat Consulaat sluit aan bij deze activiteiten om te vertellen over de onafhankelijke clientondersteuning voor de dakloze jongeren. Het JIP heeft o.a.. een photobooth mee, winacties en leuke goodies.

Woensdag 24 mei is de tour in Delft (Bij winkelcentrum de Hoven). In Den Haag zijn we op donderdag 25 mei te vinden bij Hollands Spoor in de ochtend) en bij het Spui (in de middag). Op vrijdag 26 sluit de tour af in Zoetermeer bij het Van Doornenplantsoen (’s ochtends en bij Centrum West (in de middag).

Nieuws van het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Lopende projecten bij het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Een koffiebar gerund door voormalig dakloze mensen waar inwoners en ondernemers uit Den Haag en dakloze mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Armoede in Nederland. Geldgebrek leidt vaak tot uitstel van betalingen en van uitstel komt afstel en dan is de afgrond snel in zicht. Klik hier voor een overzicht!

Geeft alle gepubliceerde berichten weer op onze website. Klik hier voor het overzicht!