Hierbij een update over het Fiets voor Niets project.

Enige tijd geleden informeerden we jullie over een tijdelijke pauze van het Fiets voor Niets project. Reden hiervan was het uitstromen van onze zeer gewaardeerde fietsenmaakster Tamara.

Tamara heeft inmiddels een leuke leerwerkbaan gevonden bij de Haagse Stadsfiets, Hier werkt zij 4 dagen per week en gaat ze binnenkort ook 1 dag per week naar school. Tamara is een succesverhaal want na haar herstel ging ze door naar vrijwilligerswerk en vanuit hier is ze naar een echte baan doorgestroomd. Het Straat Consulaat is dan ook enorm trots op haar!

Toch was er nog één ding wat geregeld moest worden; Het voortbestaan van het mooie Fiets voor Niets project.

Met grote vreugde kunnen we jullie vertellen dat Fiets voor Niets weer geopend is, met jawel, Tamara als fietsenmaakster! Na een aantal fijne gesprekken met Tamara en haar nieuwe werkgever en in samenspraak met de fondsen zijn we eruit gekomen, De Haagse Stadsfiets heeft het Fiets voor Niets project overgenomen!

Er is verder niets veranderd. De doelgroep, dak- en thuislozen,  blijft hetzelfde en de fietsen blijven voor niets,. Alleen de plek van aanmelden is veranderd. Vanaf heden zijn alle aanmeldingen weer welkom.

Ga voor meer informatie naar de nieuwe Fiets voor Niets pagina van de Haagse Stadsfiets.

Website Fiets voor Niets


Schrijf u in het mailchimp account van het Straat consulaat als u op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwe blogposts, activiteiten, acties en eventuele nieuwsbrieven.