Fiets voor Niets is begin augustus ’19 aangevangen met de verhuizing naar de kelder bij JIT Zuid in de Soesterbergstraat te Den Haag. Dit na ruim 7 jaar gevestigd te zijn geweest bij JIT Foyer aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag. 

We zijn JIT Foyer erg dankbaar voor de bijzondere samenwerking van de afgelopen 7 jaar. Wat begon als een try-out van het Straat Consulaat en JIT Foyer liep uit op een florerend project. Naar schatting hebben 700 dak- en thuisloze jongeren een fiets opgeknapt tot op heden. Dit heeft voor gezellige, blije, tochtige, luidruchtige en vooral mooie momenten gezorgd in het fietsenschuurtje aan de binnentuin van de JIT Foyer.

Nieuwe vestiging aan de Soesterbergstraat in Den Haag
Mede dankzij de inspanningen van Suzan Westerhuis medewerker van JIT Foyer en tevens mede initiatiefnemer in dit project hebben we een nieuwe ruimte gevonden bij het JIT aan de Soesterbergstraat. Hier zijn we met open armen ontvangen en met veel plezier aan het werk gegaan! De verhuizing was een hoop werk, maar sinds begin september zijn wij weer volledig operationeel op ons nieuwe plekje. We kijken uit naar een mooie samenwerking en hopen in de kelder van het JIT weer heel veel fietsen op te knappen.

Wilt u meer weten over dit project?
Voor een informatief bericht over Fiets voor Niets kan men via deze link verder lezen.

 

Contact met Jeroen Melchior

Soesterbergstraat 127, 2546 XP Den Haag

JIT Zuid, Soesterbergstraat 127, 2546 XP Den Haag Google Maps met directions


De verhuizing in beeld