Na 10 weken lang zwoegen op de vakken rekenen, Nederlands en beroepsoriëntatie, slaagden vandaag 6 deelnemers voor hun eindcertificaat! Gedurende deze ‘Terug naar School’ training kwamen ze naar eigen zeggen weer terug in het schoolritme, raakten weer vertrouwd met de vakken Nederlands en rekenen, maar oriënteerden zij zich ook verder op een vervolgopleiding.

Na deze training hebben ze weer energie en zelfvertrouwen gekregen om een vervolgstap te zetten. Reden genoeg dus om dit feestelijk te vieren met bloemen, taart en cadeautjes!

Vanaf nu gaat iedereen zijn eigen weg. De een start na de vakantie met fietstechniek, de ander in de zorg en weer iemand anders hoopt toegelaten te worden op de Haagse Hogeschool om zijn droom als ondernemer waar te maken. Straat Consulaat is supertrots op de groep en wenst iedereen een hele mooie toekomst!

En weet: onze deur staat altijd open.

de certificatenuitreiking van het educatieproject
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Blogger

Nieuws van het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Lopende projecten bij het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Een koffiebar gerund door voormalig dakloze mensen waar inwoners en ondernemers uit Den Haag en dakloze mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Armoede in Nederland. Geldgebrek leidt vaak tot uitstel van betalingen en van uitstel komt afstel en dan is de afgrond snel in zicht. Klik hier voor een overzicht!

Geeft alle gepubliceerde berichten weer op onze website. Klik hier voor het overzicht!