Twee studenten Chanou en Lisa van de Hogeschool Utrecht werken aan een documentaire die laat zien dat daklozen mensen zijn zoals jij en ik. Mensen die ook verliefd worden en samen willen leven. Als dat niet kan in de maatschappelijke opvang dan maar buiten.

Chanou en Lisa lichten toe:

In deze documentaire volgen wij Björn (45 jaar) en Inge (65 jaar) in hun loop naar de winter. Zij wonen op straat en verkiezen dit leven boven het voor hen “overleven” in een daklozenopvang tussen de verslaafden. In deze documentaire staat de liefde van Björn en Inge centraal, zij hebben ontzettend veel meegemaakt, zijn uit elkaar geweest, maar hebben elkaar teruggevonden.

We denken dat deze documentaire gemaakt moet worden om de vooroordelen van daklozen uit de wereld te helpen en te laten zien dat ze ook gewone mensen zijn en niet direct verslaafd hoeven zijn of geestelijke problemen hebben. Ook zij hebben behoefte aan liefde en intimiteit.

De filmmakers hebben jouw hulp nodig om dit project te realiseren rn zijn daarom een crowdfunding actie gestart om dit project van de grond te krijgen. Helpen jullie mee?!

Kijk op de onderstaande link voor meer info:

Documentaire "Gehavend" - Liefdesleven van daklozen