Met veel plezier kondigen wij de opening aan van het Achterban Werkt! plein op dinsdag 27 augustus aan de Reigersbergenweg 11-13. Onze festiviteiten starten om 13.00 uur en zullen duren tot ongeveer 20.00 uur.

Via deze weg kunnen jullie kennismaken met alle activiteiten die door Achterban Werkt! worden verzorgt. Deze hele dag kunt u kennismaken met de Achterbanners, een club van gedreven vrijwilligers die zich met veel liefde inzet voor de wijk.

Wat is er dan allemaal te doen op ons nieuwe plein?

Cis van Deyl verzorgt een kids repaircafé. In het repaircafé kunnen kinderen zich helemaal uitleven op oude apparatuur en daarmee kennis maken met techniek. Om het plezier nog extra te vergroten zullen de stadsclowns van Delft zich van de vrolijkste kant laten zien. Ook is er voor schmink gezorgd. Het schminken gebeurt door Linda.

Eve geeft een workshop ‘verticaal tuinieren’. Deze workshop is toegankelijk voor jong en oud. Je kunt hier leren hoe je jouw schutting, afscheiding of zelf buitengevels van je woning kan omtoveren tot een verticale tuin.

Ozon laat jullie kennis maken met een holistische stoelmassage. Een holistische massage zowel gericht op de ontspanning van de spieren als op de geestelijke ontspanning. Zo’n aanbod kan je toch niet laten gaan?

Om 15.00 uur is er een wijk gerelateerde speakercorner. Hierin kan je jezelf, stichting of onderneming presenteren. Wil je hieraan meedoen dan kan je je hiervoor opgeven door deze mail te beantwoorden.

Aan het eind van de middag is er een BBQ. Onze Jan is vandaag de BBQ-master en zal zijn uiterste best doen om dat perfecte stukje vlees uit te serveren. Uiteraard zijn er over de hele dag hapjes en drankjes.

Pluk en Pleej en OC (rap) zullen de middag opluisteren met een spetterend live optreden.

Wij hopen jullie als wijkbewoner van harte te mogen verwelkomen met ons uitgebreide programma. Wij zien er naar uit om met jullie kennis te mogen maken. Komen jullie ook?

Met hartelijke groet,

De Achterbanners.


Op de kaart

Reigersbergenweg 11-13.