Het Straat Consulaat werd  erop gewezen door het Haags HipHop Centrum dat er een leuk, uitdagend project gaande is voor jongeren die hun Hiphop Skills willen verbeteren.
Maar is ook toegankelijk voor een ieder die gewoon een keertje wil komen kijken en meer wil leren over de Hiphop muziek style.  Leuk om te vermelden is dat het gehele project gratis is, wat mooi is meegenomen.

“Het team van het Haags HipHop Centrum bestaat uit ervaren professionele artiesten die nog steeds zeer actief zijn binnen de hiphopscene. Zij beschikken hierdoor over de juiste kennis en tools om voor jou de lessen zo leerzaam mogelijk te maken.” Zo stelt men op hun website.

Parkpop 2017

Het doel is een eindpresentatie op Parkpop 2017. Dus een mooie uitdaging om de wereld te laten zien wat je in je mars hebt, leek ons!

Voor wie is H3C

Ons Hiphop Centrum is zeer laagdrempelig. De kosten voor de lessen zijn laag, iedereen is bij ons welkom en we maken ook gebruik van de Ooievaarspasregeling. Mede hierdoor is het een toffe ontmoetingsplek voor mensen met verschillende achtergronden en leer je steeds meer mensen kennen met dezelfde passie.
Neem een kijkje op de website om meer te lezen over de activiteiten van het Haags Hiphop Centrum


Komende Evenementen:

Er zijn momenteel geen toekomstige events.


making-moves


Op de kaart

Van der Kunstraat 12, 2521 BB Den Haag