Jaarverslagen

Bij Straat Consulaat werken we hard aan onze missie: het voorkomen en uitbannen van dakloosheid in Den Haag tegen 2030. We richten ons op preventie en zorgen ervoor dat opvang, als die nodig is, van topkwaliteit is maar kort duurt. Want uiteindelijk is een eigen thuis de echte oplossing.

In onze jaarverslagen lees je hoe we iedereen helpen aan gelijke rechten op huisvesting en hoe we strijden voor de mensenrechten van iedereen in de stad. Jouw steun is essentieel in deze strijd om iedereen een thuis te bieden.

Jaarverslagen Straat Consulaat

We vinden het belangrijk je te laten weten wat er met donaties gebeurt. En welke resultaten we realiseren. Met foto’s en verhalen tonen we ieder jaar wat we hebben bereikt in onze missie om dakloosheid uit te bannen.

Bekijk hier ons meest recente jaarverslag

Doe mee

Word onderdeel van onze beweging. Of je nu tijd wilt doneren, je expertise wilt delen of ons financieel wilt steunen, jouw bijdrage maakt het verschil.

Samen bouwen we aan een toekomst waarin iedereen een plek heeft om thuis te noemen.

Je helpt ons op meer manieren dan je denkt

Bekijk ook

Ik
ben
dakloos

Zoek je hulp bij het vinden van een opvangplek? Of heb je vragen over zorg, welzijn, wonen, dagbesteding of financiën?

Ik
wil 
helpen

Wil je geld doneren, vrijwilliger worden of als (zakelijke) partner een samenwerking, actie of project met ons opzetten?

Meer
over
ons werk

We behartigen de individuele en collectieve belangen van dakloze mensen in Den Haag en doen dit nadrukkelijk samen mét en op basis van de expertise van (voormalig) dakloze mensen.