Internationale vrouwendag, vrijdag 8 maart, is een dag om vrouwen eens lekker te verwennen. Jammer genoeg kan niet elke vrouw in Den Haag zich die luxe permitteren. De Kessler Stichting zet daarom vrouwen uit de maatschappelijke opvang voor dak- en thuislozen in het zonnetje door ze een lekkere verwendag te geven.

Honderd vrouwen uit de opvang in Den Haag worden in maart verwend tijdens een heerlijke beautydag, maar daarvoor zijn nog wel vrijwilligers nodig.

Zo help je mee

De Kessler stichting is nog op zoek naar kapsters, manicures, pedicures, schoonheidsspecialistes en visagistes die zich (een deel van) die dag vrijwillig willen inzetten en de dames willen verzorgen. Wil en kun je helpen? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@kesslerstichting.nl.

Lees het volledige artikel op de website van het AD:

Zo help je Haagse dak- en thuisloze vrouwen om even te ontspannen

Nieuws van het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Lopende projecten bij het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Een koffiebar gerund door voormalig dakloze mensen waar inwoners en ondernemers uit Den Haag en dakloze mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Armoede in Nederland. Geldgebrek leidt vaak tot uitstel van betalingen en van uitstel komt afstel en dan is de afgrond snel in zicht. Klik hier voor een overzicht!

Geeft alle gepubliceerde berichten weer op onze website. Klik hier voor het overzicht!