Weet jij al welke politieke partij in maart jouw stem krijgt bij de gemeenteraadsverkiezingen? Om je te helpen een keuze te maken wordt donderdag de StemWijzer van voorlichtingscentrum ProDemos gelanceerd.

Aan de hand van verschillende stellingen kun je inzicht krijgen in welke politieke partij het beste bij je past.

‘De StemWijzer is een stemhulp die inzicht geeft in welke onderwerpen er spelen bij de verkiezingen en hoe de politieke partijen hierover denken’, zo stelt ProDemos. In Den Haag doen er bij de verkiezingen van 14,15 en 16 maart 21 partijen mee.

Lees het complete bericht op de website van Den Haag FM:

Stemwijzer gemeenteraadsverkiezingen donderdag te raadplegen

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Blogger

Berichten over Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Onze Achterban jongeren wil ook dit jaar weer veel van zich laten horen. Afgelopen twee jaar hebben zij actief meegedacht over het actieplan dakloze jongeren in Den Haag en er is heel veel gerealiseerd. Daar zijn we heel trots op maar we zijn er nog niet. Als het gaat om goede hulp aan dak- en thuisloze jongeren is er nog heel veel te doen! Klik en Lees hier!

Wat wij als zorgaanbieders belangrijk vinden voor inwoners met een psychische kwetsbaarheid? Dat lees je in dit pamflet dat wij, samen met Anton Constandse en Fonteynenburg naar alle fractievoorzitters van politieke partijen in de gemeenten binnen de regio Haaglanden hebben verstuurd. Klik & lees hier!

Weet jij al welke politieke partij in maart jouw stem krijgt bij de gemeenteraadsverkiezingen? Om je te helpen een keuze te maken wordt donderdag de StemWijzer van voorlichtingscentrum ProDemos gelanceerd. Klik & Lees hier!

Straat Consulaat ontwikkelde een meetlat, legde de verkiezingsprogramma’s hiernaast en kwam tot de conclusie dat geen enkel programma een complete strategie op dakloosheid biedt. Marlies Filbri, directeur Straat Consulaat: ‘Het college legde tijdens de vorige coalitieperiode de lat hoog voor zichzelf. Niemand in Den Haag hoefde op straat te slapen. Helaas is dat bij lange na niet gelukt.’ Klik en Lees!