De roep om het besluit tot grootschalige opvang in het oude HagaZiekenhuis aan de Sportlaan uit te stellen, wordt luider en luider. Zo eisen Wijkvereniging de Vogelwijk, Bewonersorganisatie Bomenbuurt, Wijkberaad Bloemenbuurt de Hyacint en de Ondernemersvereniging Fahrenheitstraat dat het veelbesproken onderwerp aanstaande donderdag van de agenda wordt gehaald bij de gemeenteraadsvergadering.

,,Wij eisen een transparant proces, waarin de belangen van omwonenden en van ondernemers worden meegenomen, en de juiste randvoorwaarden juist van tevoren worden gesteld en gegarandeerd op basis van de feitelijke beschikbaarheid van zorg, onderwijs, en politie”, stellen de vier verenigingen in een persbericht.

Lees het volledige bericht op de website van het AD:

Roep om veelbesproken besluit tot grootschalige opvang in Vogelwijk uit te stellen wordt steeds luider

Nieuws van het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Lopende projecten bij het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Een koffiebar gerund door voormalig dakloze mensen waar inwoners en ondernemers uit Den Haag en dakloze mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Armoede in Nederland. Geldgebrek leidt vaak tot uitstel van betalingen en van uitstel komt afstel en dan is de afgrond snel in zicht. Klik hier voor een overzicht!

Geeft alle gepubliceerde berichten weer op onze website. Klik hier voor het overzicht!