Bijeenkomst uigesteld!

De bijeenkomst is in verband met de coronamaatregelen uitgesteld naar een nieuwe datum. Zodra deze datum bekend is zal deze worden gecommuniceerd.

 

Onze ervaring helpt jou verder bij Stichting EEKTA (vooraankondiging).

De campagne ‘Onze ervaring helpt jou verder’ wil bekendheid geven aan onafhankelijke clientondersteuning bij bv. een Wmo melding. De clientondersteuning wordt gegeven door ervaringen deskundigen en is gratis. De campagne is nog steeds zichtbaar met posters in de stad en op onze sociale media.

Tijdens deze campagne bleek dat er veel vragen leven onder de Hindoestaanse gemeenschap in Den Haag. Interviews op Amor FM waren onderdeel van deze campagne. De interviews zijn gehouden met medewerkers en vrijwilligers van Voorall, Kompassie en Straat Consulaat. Naar aanleiding van deze radio-uitzendingen kwamen veel telefoontjes binnen met vragen over Wmo-meldingen, naasten met GGZ-problemen of problemen met huisvesting.

Dit was een goede aanleiding om in contact te treden met Stichting EEKTA. Stichting EEKTA is al 50 jaar hét stedelijk- en sociaal cultureel centrum voor Hindoestanen. Stichting EEKTA organiseert onder meer voorlichtingsbijeenkomsten voor ouderen en jongeren.

Op 19 november organiseert EEKTA een informatiemiddag over de Wmo met als thema: ‘Onze ervaring help jou verder’. De ervaringsdeskundige cliëntondersteuners van Voorall, Kompassie en het Straat Consulaat zijn hierbij aanwezig. Deze middag is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Tijd: 13.30 – 16.00 uur.
Aanmelden: info@eekta.com of 070-3653903
Plaats: Boylestraat 20

Onze ervaring helpt jou verder bij Stichting EEKTA: 19 november 2021
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Blogger