De Gemeente Amsterdam neemt ons daklozen niet serieus genoeg. Dat gaan we veranderen! Er zijn veels te weinig plekken waar daklozen terecht kunnen en de gemeente wil dat probleem niet snel genoeg oplossen.

We geven de gemeente daarom tot 25 augustus de tijd om de problemen op te lossen, en anders zetten we onze tentjes op op de Daklozen Camping Vondelpark. We beginnen zondag 25 augustus met een kick-off party. Vanaf 16.oo uur …

Iedereen, daklozen en mensen die zich solidair voelen, worden uitgenodigd om zondag 25 augustus naar het Vondelpark te komen en met ons de aftrap van de Daklozen Camping Vondelpark te ‘vieren’. Vieren is het natuurlijk niet echt, maar laten we er die middag en avond toch gewoon een feestje van maken.

Neem eten, drinken en muziek mee! Dan maken we er – hoe bizar het ook is dat we dit moeten doen – een gezellig middag en avond van.

Minimaal een paar mensen zullen s-avonds na het feest in hun tentje op de nieuw gecreëerde Daklozen Camping Vondelpark blijven slapen. En hopelijk verspreid het gerucht zich snel dat, zolang de gemeente niet voldoende doet, het Vondelpark the place to be is om je tentje op te zetten.

Exacte locatie in Vondelpark wordt later bekend gemaakt.

Bezoek de event vermelding op Facebook voor de laatste info