Gaat dit zien! Stichting KernKracht presenteert een krachtig theaterstuk over 18 worden in de jeugdzorg op basis van ervaringen van hulpverleners en de ervaringsdeskundigen van ExpEx – Experienced Experts.

We horen steeds vaker over de ervaringen van jongeren uit de jeugdzorg die er op hun 18e alleen voor komen te staan. Dat hen dit schade toebrengt, maar ook onze samenleving, is helaas ook bekend. En dat is pijnlijk voor de jongere en frustrerend voor degene die hen probeert te helpen. Het is tijd om met elkaar op te staan, om 18 uit de jeugdwet te krijgen. Daar gaat deze voorstelling over.

Gebaseerd op echte verhalen. In een gelijkwaardige samenwerking tussen ervaringsdeskundigen, hulpverleners en beleidsmakers. Zonder theaterervaring, maar met een rugzak vol professionele én persoonlijke ervaringen. Het wordt een voorstelling waarin dit thema op verschillende creatieve manieren wordt belicht.

Lees hier meer en meld je gratis aan! 

Het ExpEx Ervaringstheater komt terug

Nieuws van het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Lopende projecten bij het Straat Consulaat. Klik hier voor een overzicht!

Een koffiebar gerund door voormalig dakloze mensen waar inwoners en ondernemers uit Den Haag en dakloze mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Armoede in Nederland. Geldgebrek leidt vaak tot uitstel van betalingen en van uitstel komt afstel en dan is de afgrond snel in zicht. Klik hier voor een overzicht!

Geeft alle gepubliceerde berichten weer op onze website. Klik hier voor het overzicht!