Wat doe je als je met je hele hebben en houwen op straat wordt gezet? Dan maak je een nieuw onderkomen met verhuisdozen en gooi je er een tentdoek overheen om je te beschermen tegen de kou. Het is gewoon mensonterend dat je iemand op straat laat slapen. Zeker in deze periode, waarin iedereen elkaar juist zou moeten helpen.” vinden omwonenden. Chantal geeft aan in het verleden wel overlast te hebben veroorzaakt maar ging juist nu al een tijd wat beter.

Straat Consulaat: Huisuitzettingen hebben ontzettend veel impact op alle betrokkenen. Chantal slaapt nu op straat omdat de Noodopvang vol is en er een wachtlijst is. Het is al langer bekend dat het niet goed gaat met Chantal. waarom heeft de hulpverlening niet kunnen voorkomen dat het zover is gekomen voor Chantal. Dan mist er toch de juiste ondersteuning om te voorkomen dat Chantal letterlijk op straat moet slapen?

Lees het artikel op de website van het AD. Het is een premium artikel, wat helaas meer en meer voorkomt, maar de video impressie is wel te bekijken voor de mensen die geen premium account hebben bij het AD:

Chantal (48) slaapt in zelfgemaakt huis van verhuisdozen, nadat ze op straat is gezet door corporatie

Let op! Dit is een premium artikel en gaat af van uw gratis artikelen bij het AD.