Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

(Digitaal) teamoverleg vrijwilligers Straat Consulaat

16 september @ 17:00 - 19:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Achterban vrijwilligers van het Straat Consulaat in Den Haag. daklozen, thuislozen.

Vandaag, donderdag 13 augustus zijn we gestart met een groep nieuwe vrijwilligers voor de Achterban Team vergadering. Achterban vrijwilligers zetten zich in voor de belangen van daklozen en verslaafden. Voor het Straat Consulaat is het belangrijk om dit samen te doen met haar achterban die recente ervaring hebben. Dit omdat wij (Straat Consulaat) niet willen bedenken wat goed is voor de mensen, maar dit aan de mensen zelf vragen.

Op de eerste vergadering stonden met name kennis maken met elkaar, dromen en brainstormen over wat er allemaal mogelijk is voor vrijwilligers bij het Straat Consulaat centraal. Dit deden we aan de hand van de enthousiaste verhalen van de medewerkers, met voorbeelden van acties uit het verleden. Wat we de komende tijd gaan doen is een “denk tank” met elkaar vormen. We komen hiervoor elke 2 weken bij elkaar. Zo gaan we leuke projecten en acties bedenken samenhangend met de thema’s die actueel zijn en waar onze achterban vrijwilligers zich momenteel druk over maken bij het Straat Consulaat.

Enkele reacties van de splinternieuwe deelnemers:

“Ik hou hier echt een goed gevoel aan over”

“Bedankt dat ik mocht komen”

“Ik voelde me erg welkom bij jullie”

Kortom zowel de vrijwilligers als de medewerkers kijken terug op een geslaagde eerste “ontmoeting”. Laten we hopen dat we mooie resultaten met elkaar gaan boeken in de toekomst.

Gegevens

Datum:
16 september
Tijd:
17:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Bekijk de site van Evenement

Locatie

Straat Consulaat
Parkstraat 32
Den Haag, 2514 JK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070 3181682
Bekijk de site van Locatie

Over de agenda

In onze agenda nemen wij terugkerende- en éénmalige evenementen op. Indien uw organisatie events heeft die aansluiten bij onze doelgroep, te weten: daklozen, thuislozen, verslaafden en armoede gerelateerd dan kunt u dit aanbieden bij Jeroen van Es van het Straat Consulaat. (jeroen @ straatconsulaat.nl)