Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inloopspreekuur Onafhankelijke cliënt ondersteuning

12 oktober @ 13:30 - 15:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Straat Consulaat voor daklozen, thuislozen, drugsgebruikers in Den Haag . Tevens onafhankelijke cliëntondersteuning.

Het inloopspreekuur ‘Onafhankelijke cliëntondersteuning’ voor mensen die op zoek zijn naar informatie en begeleiding op het gebied van dakloosheid is nu drie keer per week bij het Straat Consulaat.

Waarom een spreekuur?

De reden voor dit spreekuur is dat de vraag voor onafhankelijke cliëntondersteuning sterk is toegenomen en wij willen dit graag in goede banen gaan leiden.

Op deze dagen zijn er mensen aanwezig op het inloopspreekuur onafhankelijke cliëntondersteuning  die ter zake kundig zijn om de uiteenlopende vragen te beantwoorden en daar waar nodig kunnen we dan direct acties ondernemen.

Het blijft uiteraard altijd mogelijk om een afspraak te maken en op andere dagen langs te komen bij het Straat Consulaat. Dus bel of mail. Onze contact gegevens kunt u hier terugvinden.

De juiste data kunt u altijd terugvinden in onze evenementenkalender.

Gegevens

Datum:
12 oktober
Tijd:
13:30 - 15:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Straat Consulaat
Parkstraat 32
Den Haag, 2514 JK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070 3181682
Bekijk de site van Locatie

Over de agenda

In onze agenda nemen wij terugkerende- en éénmalige evenementen op. Indien uw organisatie events heeft die aansluiten bij onze doelgroep, te weten: daklozen, thuislozen, verslaafden en armoede gerelateerd dan kunt u dit aanbieden bij Jeroen van Es van het Straat Consulaat. (jeroen @ straatconsulaat.nl)