Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inloopspreekuur Onafhankelijke cliënt ondersteuning

21 november @ 13:30 - 15:00

Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)
Gratis
straat consulaat torenstraat 35a den haag

Het inloopspreekuur ‘Onafhankelijke cliëntondersteuning’ voor mensen die op zoek zijn naar informatie en begeleiding op het gebied van dakloosheid is nu drie keer per week bij het Straat Consulaat.

Waarom een spreekuur?

De reden voor dit spreekuur is dat de vraag voor onafhankelijke cliëntondersteuning sterk is toegenomen en wij willen dit graag in goede banen gaan leiden.

Op deze dagen zijn er mensen aanwezig op het inloopspreekuur onafhankelijke cliëntondersteuning  die ter zake kundig zijn om de uiteenlopende vragen te beantwoorden en daar waar nodig kunnen we dan direct acties ondernemen.
Het blijft uiteraard altijd mogelijk om een afspraak te maken en op andere dagen langs te komen bij het Straat Consulaat. Dus bel of mail. Onze contact gegevens kunt u hier terugvinden.

De juiste data kunt u altijd terugvinden in onze evenementenkalender.

Locatie

Straat Consulaat Torenstraat
Torenstraat 35A
Den Haag, 2513BN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070 780 8780

Over de agenda

In onze agenda nemen wij terugkerende- en éénmalige evenementen op. Indien uw organisatie events heeft die aansluiten bij onze doelgroep, te weten: daklozen, thuislozen, verslaafden en armoede gerelateerd dan kunt u dit aanbieden bij Jeroen van Es van het Straat Consulaat. (jeroen @ straatconsulaat.nl)