Waar staat het Straat Consulaat voor?

Straat Consulaat en haar vrijwilligers behartigen de belangen van dak- en thuislozen en druggebruikers in opvang, zorg en op straat. Daarnaast voeren wij diverse projecten uit, waarin deze groepen mensen altijd centraal staan.

Uw donaties gebruiken wij voor zaken waarin subsidies en fondsen niet voorzien, bijvoorbeeld om dakloze mensen te helpen overleven op straat tot ze een plek hebben gevonden waar ze warm, droog en veilig zijn, zodat zij hun leven weer kunnen oppakken.

Iedereen in Nederland verdient een dak boven het hoofd toch….?!


Hoe kan ik doneren?

Hiernaast (op de website en hieronder op de mobiele telefoon) kunt u donaties aan het Straat Consulaat doen. Een aantal vaste waarden hebben wij reeds aangemaakt, maar u kunt ook zelf een bedrag kiezen: alle bijdragen vanaf vijf Euro zijn van harte welkom!

Nadat u een keuze heeft gemaakt klikt u op de button ‘Doneer hier’ bij het gekozen bedrag en u wordt verder gebracht naar een scherm met diverse betalingsmogelijkheden (IDEAL, banken, creditcards)

 Hartelijk dank!


ANBI

Sinds 1 januari 2012 is stichting Straat Consulaat een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Giften aan ANBI-instellingen zijn aftrekbaar van het belastbaar inkomen.

Ons fiscaal nummer of RSIN is : 804627162.
Op de site van de belastingdienst kunt u ons vinden onder de naam: Straatconsulaat.

Zoeken bij de Belastingdienst

Gekozen bedrag € -

Méér inzicht in de wereld van het Straat Consulaat