Wij van De Bakkerswinkel Den Haag zijn bezig om een daklozendiner te organiseren op Kerstavond 24 December 2017 bij het Leger des Heils in de Wagenstraat, aldus de bedrijfsleider Ton de Jonge.

Dit initiatief is voort gekomen uit het feit dat ik om ons bedrijf heen veel daklozen tegenkom. Van de week was ik bezig met nadenken over de kerstdagen. Hierdoor kwam het idee om een diner voor hen te organiseren. Het idee is om een fantastisch driegangendiner te maken. Personeel zet zich deze avond kosteloos in voor de daklozen. Om mensen bewust te maken van het feit dat er genoeg mensen in Den Haag geen onderdak hebben en hulp kunnen gebruiken.

Sponsering is rond!

De sponsors zijn gevonden stelt Ton de Jonge en met de inbreng van de Bakkerswinkel staat niets in de weg om van deze kerstavond een geweldige samenkomst te maken met heerlijk eten.

Bewustzijn

Ton de Jonge stelt verder dat met dit initiatief het bewustzijn hopelijk groeit onder de mensen en bij bedrijven dat er nu eenmaal mensen zijn die het ‘slechter’ hebben dan wij. (verbeter de wereld begint bij jezelf,…. niet waar?) Het Straat Consulaat hoopt inderdaad dat er meer mensen & bedrijven opstaan die hun invloed aanwenden om tot een betere leefsituatie te komen voor de daklozen in Den Haag.

Wilt u meer weten over de Bakkerswinkel? Neem dan een kijkje op hun website:

http://www.debakkerswinkel.nl/den-haag