Het Jongeren Informatie Punt lanceerde op dinsdag 20 maart 2018 haar nieuwe huisstijl en vernieuwde website. In gezelschap van gemeenten, samenwerkingspartners en jongeren die meehielpen met het ontwerp en de inhoud van de website werd de site feestelijk onthuld.

Voor hen die het JIP al jaren kennen, zal het nieuwe logo wellicht even wennen zijn. We hebben namelijk gekozen om de vertrouwde kleuren (oranje en paars) los te laten. Jongeren geven aan dat het er fris en vertrouwd uitziet en dat vinden de jongerenadviseurs zelf ook.

De website staat vol met relevante informatie over jongerenthema’s. Opgroeien in de stad gaat niet voor elke jonge stadsgenoot even gemakkelijk af. Het leven kan soms best ingewikkeld zijn. Daarom biedt het JIP persoonlijk advies, gebaseerd op betrouwbare informatie. In gesprek met onze jongerenadviseurs worden de opties op een rij gezet en indien nodig ondersteunen we bij de eerste stappen. Is er meer hulp nodig dan vertrouwen wij op een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners en specialisten in de stad. Zo gaat vrijwel elke klant met een antwoord of oplossing de deur uit. De artikelen zijn op thema gegroepeerd en worden de komende tijd aangevuld met animaties en video’s. De website bedient het JIP in Delft, Den Haag en Zoetermeer.

Naast het vergaren van informatie via de website staat het JIP klaar om vragen te beantwoorden via WhatsApp, telefoon, in de winkel en we komen ook langs in de wijk. In Delft en Den Haag spreekt de jongerenadviseur af op een openbare plek waar de klant zich prettig bij voelt.

We nodigen iedereen uit een kijkje te nemen op de site. Heb je plek voor onze flyers of posters, stuur dan een e-mail naar info@jiphaaglanden.nl.

Website: jiphaaglanden.nl