ANBI Keurmerk

We behartigen de belangen van dakloze mensen in Den Haag, daarom wordt Straat Consulaat door de Nederlandse Staat aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Organisaties met deze status hebben een maatschappelijke functie. Vandaar dat voor organisaties met een ANBI status verschillende fiscale voordelen gelden.

Straat Consulaat heeft de ANBI-status

Als een erkende ANBI voldoen we aan belangrijke voorwaarden die ervoor zorgen dat ons werk transparant en toegankelijk is voor iedereen die geïnteresseerd is. De ANBI-status heeft tot gevolg dat wij geen belasting hoeven te betalen over donaties. Het geld dat je schenkt, kunnen wij dus volledig gebruiken voor ons werk.

Officiële gegevens Straat Consulaat

Handelsnaam:
Stichting Straat Consulaat

Vestiging:
Ons kantoor is gevestigd op:
Torenstraat 35a
2513 BN Den Haag

Ons fiscaal nummer of RSIN is : 804627162.

We zijn geregistreerd bij de Belastingdienst onder de naam Straatconsulaat. Voor meer informatie over onze ANBI-status en de voordelen die dit biedt voor jou als donateur, kun je ons opzoeken via de website van de Belastingdienst.

Zoeken op de Belastingdienst

Doe mee

Word onderdeel van onze beweging. Of je nu tijd wilt doneren, je expertise wilt delen of ons financieel wilt steunen, jouw bijdrage maakt het verschil.

Samen bouwen we aan een toekomst waarin iedereen een plek heeft om thuis te noemen.

Je helpt ons op meer manieren dan je denkt

Bekijk ook

Ik
ben
dakloos

Zoek je hulp bij het vinden van een opvangplek? Of heb je vragen over zorg, welzijn, wonen, dagbesteding of financiën?

Ik
wil 
helpen

Wil je geld doneren, vrijwilliger worden of als (zakelijke) partner een samenwerking, actie of project met ons opzetten?

Meer
over
ons werk

We behartigen de individuele en collectieve belangen van dakloze mensen in Den Haag en doen dit nadrukkelijk samen mét en op basis van de expertise van (voormalig) dakloze mensen.