Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

Verrijk je Buurt Inspiratiecafé Segbroek

19 maart @ 19:30 - 21:30

Een voetbaltoernooi, een buurtpicknick, met de buren geveltuintjes verfraaien… Heb je altijd al iets willen doen om jouw buurt te verrijken, maar is het er niet van gekomen of weet je niet hoe je het aan moet pakken? Wij helpen je op weg! De medewerkers van Fonds 1818 komen naar je toe. We organiseren in alle gemeenten waarbinnen Fonds 1818 werkzaam is, inspiratiecafés. Dat zijn gratis events waar je mensen kunt spreken die eerder buurtprojecten hebben opgezet, je kunt vragen…

spreekuur straat consulaat

Wekelijkse inloopspreekuur

22 maart @ 10:00 - 14:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 10:00am on donderdag, repeating indefinitely

Op donderdag 23 november 2017 gaat een nieuwe cyclus van het wekelijkse inloopspreekuur van start. Niet meer op een maandag, maar iedere donderdag kunt u terecht  van 10.00 uur tot 14.00 uur in de Parkstraat 32, Den Haag. Waarom een spreekuur? De reden voor dit spreekuur is dat de vraag voor ondersteuning sterk is toegenomen en wij willen dit graag in goede banen gaan leiden. Iedere donderdag is er een groep vrijwilligers aanwezig op het inloopspreekuur die ter zake kundig…

Maaltijdvoorzieningen Den Haag daklozen

Maaltijd voor daklozen in het stadsklooster Den Haag

23 maart @ 16:30 - 20:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 4:30pm on vrijdag, repeating indefinitely

In het stadsklooster Den Haag eten iedere vrijdag dakloze mensen een lekkere maaltijd. Als tiener kun je een handje helpen met het uitdelen van de maaltijd. Dat wordt altijd zeer gewaardeerd en bovendien een leuke manier om eens in gesprek te raken met mensen die dakloos zijn geworden.

H3C Spitsessie X Masterclass Mocromaniac

27 maart @ 18:00 - 21:30

Spitsessie nummer 2 van 2018! Iedereen kan weer langs komen om zijn/haar skills op de mic te laten horen! Voorafgaand aan de spitsessie hebben we weer een special guest voor een masterclass! Dit keer niemand minder dan de Amsterdamse rapper Mocromaniac. Wil je de masterclass bijwonen? Schrijf je in via info@aight.nu. De kosten hiervoor zijn EU5,-. De spitsessie zelf is helemaal gratis!

Teamoverleg vrijwilligers Straat Consulaat

29 maart @ 13:00 - 15:30

Let op: het volgende teamoverleg vindt niet zoals gewoonlijk op woensdag plaats, maar op donderdag 29 maart. Vier wekelijks teamoverleg voor de vrijwilligers van het Straat Consulaat. Je bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Ieders inbreng is van harte welkom. We vergaderen op de Parkstraat, in de Koetsveldzaal en starten om 13:00 uur, meestal tot 15:30 uur met daarin een pauze. Vanaf 12:30 uur ben je welkom om samen een broodje te eten.

+ Exporteer Evenementen

Publiceert u Facebook Events en denkt u dat uw evenement aansluit bij onze doelgroep? Geef ons een seintje dan, want wij kunnen uw Facebook event eenvoudig importeren in onze agenda!