Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Straat Academie Workshops

november 16 @ 10:00 - 14:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every 2 weeks that begins at 10:00am on donderdag, repeating indefinitely

Workshops Straat Academie: Certificaten voor eerste groep enthousiaste deelnemers afgegeven!

Het Straat Consulaat vindt perspectief ontwikkelen voor mensen levend aan de onderkant van onze maatschappij belangrijk. Leren en ontwikkelen van o.a. communicatieve eigenschappen komen aan de orde in de workshops die wij elke twee weken aanbieden.

Hoe werken de workshops van de straat Academie? Waar gaat het over?!

Deelnemers kiezen bij ons zelf waar de workshops over moeten gaan. Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen in het communicatiebereik zijn:

maar ook luchtigere zaken staan op het programma. Museumbezoek aan het prachtige Escher museum in Den Haag  gevolgd door discussie is een voorbeeld hiervan. Den Haag kent vele interessante musea en tentoonstellingen die wellicht ook een workshop waar zijn.

Nieuwe Workshops? Tell me more!…

De workshops vinden plaats in de even weken, op donderdag van 10:00 – 14:30 uur, bij ons op Parkstraat 32 te Den Haag. Er worden steeds twee blokken verzorgd, onderbroken door een lunch.

Gegevens

Datum:
november 16
Tijd:
10:00 - 14:30
Evenement Categorie:

Locatie

Straat Consulaat
Parkstraat 32
Den Haag, 2501 CJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070 318 16 31
Website:
www.straatconsulaat.nl

Publiceert u Facebook Events en denkt u dat uw evenement aansluit bij onze doelgroep? Geef ons een seintje dan, want wij kunnen uw Facebook event eenvoudig importeren in onze agenda!

Geef een reactie